Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Andakt: ”Fred på jorden.  Fred med jorden” del av Week of Action

fre 22 september @ 12:00 13:00

Kväkarsamfundets Nätverket för klimat, miljö, natur och biologisk mångfald och Fredskommitté håller en stilla andakt på zoom med temat: ”Fred på jorden.  Fred med jorden” fredag den 22 september kl 12-13. Under andakten håller vi alla som engagerar sig för social rättvisa och klimaträttvisa under Week of Action i ljuset. Andakten är ett evenemang under Week of Action for Social and Climate Justice, Aktionsveckan för social och klimaträttvisa, https://weekofaction.se/.

Den stilla andakten är centrum för liv och verksamhet i Vännernas samfund/Kväkarna. Vi söker oss till andakten av olika skäl. Kanske kan det uttryckas som en önskan att vara del av någon eller något som är större än oss själva. Från samfundets allra första tid står Vännerna fast vid att ”det finns något av Gud i varje människa”. I andakten söker vi kontakt med en djupare eller sannare del av oss själva. Vi öppnar oss för det Inre Ljusets ledning. 

Länken till andakten är: https://us06web.zoom.us/j/84011278350?pwd=ejUwU1RYR3JISmNwdkdQelVaL3Z2dz09

Vill du veta mer om vad en stilla andakt innebär se broschyren ”Ditt första andaktsmöte” https://www.kvakare.se/dokument/

Varmt välkommen!

Sverige + Google Map