Andaktsmöten

OBS – just nu påverkas våra andakter av covid-19. Se kalendern för aktuell information.

Andakter är öppna för alla som vill komma. Man kommer som man är och behöver inte förbereda sig på något sätt. Om du undrar över något är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen.

Tid och plats för de regelbundet återkommande andakterna kan du hitta i kalendern, men för sporadiska andakter bör du istället ta kontakt med den som håller i andakten på orten, genom att mejla eller ringa. Då får du den information du behöver om kommande andakter. Kontaktuppgifter för varje ort finns på denna sida.

Andaktsmöten finns på följande platser i Sverige (mer information hittar du längre ner):

Göteborg
Järna
Lund
Malmö
Mälardalen
Rimbo
Småland
Stockholm
Umeå
Uppsala
Värmland
Västergötland

Göteborg

I Göteborg håller vi andakt kl. 11.00 den första söndagen i månaden, september till juni på Lillatorpsgatan 10 i Örgryte. Närmaste spårvagnshållplats är Töpelsgatan, linje 5. Efter andakten finns det möjlighet att stanna på en kopp te.

Kontakt: Tel. 0708-184 404 (Rundberg), e-post

Järna

I Järna håller vi andakt en lördag varje månad. Efteråt serveras en vegansk måltid.

Adress: Draknyckeln, Prästgårdsvägen 10, Järna.
Kontakt: Tel. 070-238 55 03 (Stefansson), e-post

Lund

I Lund håller vi andakt på ojämna söndagar, klockan 14.00. Efteråt serveras te / kaffe.

Vi samlas på Liberiet, som är en byggnad belägen i centrala Lund, den röda tegelbyggnaden mellan Domkyrkan och Domkyrkoforum. Adressen är: Kungsgatan 5.

Du behöver inte höra av dig innan, men kom i tid. Porten låses 13.55.

Kontakt: E-post

Malmö

I Malmö håller vi andakt på lördagar kl. 11.00, ungefär en lördag i månaden och med uppehåll under sommaren. Vi ses i S:t Johannes församlingshus på Kapellgatan 6 (den vita dörren till höger om trappan/huvudingången).

Efteråt serveras te, kaffe och enkelt tilltugg. Det går även bra att ta med sig matsäck. Hör gärna av dig innan du kommer så att du är säker på att det inte blir uppehåll, men du är även varmt välkommen oanmäld!

Kontakt: E-post

Mälardalen

Kontakt: Tel. 076 – 591 06 68 (Adamsson), e-post

Rimbo

Skärmavbild 2014-07-01 kl. 16.10.33

Svartbäcken håller vi andakt i samband med samfundets retreater och andra sammankomster. Andakterna är öppna för alla, även de som inte deltar i den aktuella sammankomsten.

Andakter kan också ordnas efter överenskommelse. Efteråt finns möjlighet att stanna på kaffe eller sopplunch.

Kontakt: Tel. 0175-715 69 (Ryberg), e-post

Småland

I Småland håller vi andakt ungefär en gång i månaden, alltid klockan 11.00. Orten varierar från gång till gång, eftersom vi turas om att bjuda till andakt i våra hem och bjuda på en enkel måltid efter andakten. Alla är välkomna, men vi behöver veta innan hur många som kommer. Kontakta oss för mer information, eller för att komma med på epost-listan som vi använder när vi skickar ut information om andakterna.

Kontakt: Tel. 073-049 64 58 (Novak), e-post

Stockholm

IMG_6656

I Stockholm håller vi andakt på Kväkargården.
Söndagar kl. 11-12 håller vi andakt året om. Du behöver inte höra av dig innan. Efteråt finns möjlighet till fika.

Kontakt: e-post

Umeå

Vi håller andakt en gång i veckan tidig morgon, samt var tredje vecka vid lunchtid. Exakta uppgifter om tid och plats får du genom att kontakta oss.

Kontakt: E-post

Uppsala

Vi håller i vanliga fall andakt på Linnégatan 1, den andra och fjärde lördagen i månaden kl. 15.00, med sommaruppehåll under juni, juli och augusti – men på grund av covid-19 är andakterna 2020 inställda t.o.m. december.

Kontakt: Tel. 070-628 16 57 (Kiselman), e-post

Värmland

Inga möten hålls för närvarande på grund av Covid 19. Deltag gärna i samfundets Zoom-möten istället.

Kontakt: 070-401 01 30 (Rosberg Dahlqvist), e-post

Västergötland

Vi håller stilla andakt ungefär en gång i månaden, oftast i månadens mitt, alltid klockan 11. Orten varierar från gång till gång, eftersom vi turas om att bjuda till andakt i våra hem och vi bjuder alltid på en enkel måltid efter andakten. Alla är välkomna, men vi behöver veta innan hur många som kommer. Kontakta oss för mer information.

Kontakt: Tel. 070 6907576 (Hollsing), e-post